Képzési nap az Országos Találkozó előadóival: Prófétai látás, prófétai élet

Kihasználva a Megújulás nemzetközi tekintélyű vezetőinek jelenlétét, november 12-én, vasárnap reggel 9-től 17 óráig találkozást hirdetünk közösségvezetőknek és szolgáló testvéreknek a budapesti Szent Margit Gimnázium Apor Vilmos termébe (Budapest XI. ker., Villányi út 5-7.). Napunk címe: „Prófétai látás, prófétai élet”. Arra a kérdésre keressük a választ, hogy miként élhetünk a világban Istenre mutató jelként. Mint vezetők, hogyan szerezzünk bizonyosságot a soron következő lépésről? Hogyan közvetítsük Isten dolgait az embereknek, s hogyan képviseljük Isten előtt a közösségünket? Milyen prioritások szerint „rendezzem be” egy napomat, egy hetemet, egy évemet? Milyen élet-stratégiában gondolkodjam?
Szeretettel várunk minden olyan testvért, aki részt vesz valamely közösség vezetésében, vagy rendszeresen szolgál valamilyen más területen. Természetesen szeretettel várjuk a papokat, szerzeteseket, diakónus testvéreket is.
A programot szentmisével kezdjük, a nap folyamán többször tartunk dicsőítést és személyes közbenjáró szolgálatot. Az étkezést az ebédszünet ideje alatt mindenki maga oldja meg. Kávéról, innivalóról gondoskodunk.
Részvételi díj: 1000 Ft, amely a helyszínen fizetendő.
Jelentkezés: 2017. október 30-ig a karizmatikusiroda[at]gmail[dot]com címen, illetve a titkárság számán: +36 30 860 29 10.