Képzési nap

Az Országos Találkozót követő napon 2018. október 28-án, vasárnap képzési napot tartunk közösségvezetőknek és szolgáló testvéreknek. A helyszín a miskolci Fráter György Katolikus Gimnázium és Kollégium lesz. (Miskolc, Városház tér 6., https://goo.gl/maps/FqzwyMFN9VP2) A képzési nap előadója Jim Murphy az ICCRS elnöke lesz, aki egyben a Találkozó főelóadója is, a nap témája: "Megszentelődésünk lépései".

A program 9-17 óráig fog tartani, a tervezett programot csatolva található!
Jelentkezni az iroda@mkkm.hu e-mail címen lehet október 18-ig!

A helyszínen 1000 Ft/fő hozzájárulást fogunk kérni mindenkitől. A vezetőképzőhöz kapcsolódó étkezéseket mindenki maga oldja meg, mivel a belvárosban van a helyszín, így többféle lehetőség áll majd rendelkezésre.

Az Országos Találkozó után szombat estére kérés esetén szállást tudunk biztosítani. Két lehetőség közül lehet választani: a helyszínen 1500 Ft/fő/éj áron (2000 Ft/fő/éj ágyneművel) lehet megszállni 8-12 fős hálótermekben, vagy 600 méter távolságra onnan a Kelemen Didák Kollégiumban 2000 Ft/fő/éj áron (3000 Ft/fő/éj ágyneművel). Itt szállnak majd meg az ifjúsági szolgálatunk programján részt vevő fiatalok is. Itt vannak kisebb szobák is, 3 db 4 ágyas, és 5 db 6 ágyas szoba is van. A vizesblokkok mindkét helyen a folyosón vannak, teakonyha és hűtő mindkét helyen igénybe vehető.

CsatolmányMéret
PDF icon orsz_tal_2018_kepzesi_nap_program.pdf180.2 KB