Pünkösdi kilenced folyamatos imával indul máj. 21-én este tíztől!

Kedves Testvérek!

Ezen a héten kezdjük pünkösdi kilencedünket a Szentlélek új kiáradásáért! Ha hangoztatjuk, hogy győzelmeinket imádsággal és böjttel érjük el, hát itt az alkalom, hogy tényleg beleálljunk! Isten szeretete ösztönöz minket, miért is maradnánk távol? Az új Pünkösd kiteljesedésétől nem kevesebbet várunk, mint az Egyház és a világ megújulását Isten szeretetében!

A kilenc napon át éjjel-nappal zajló imádság május 21., csütörtök este 10 órától május 30., szombat este 10 óráig, Pünkösd vigiliájáig tart. Ekkor csatlakozunk be az idei Pünkösd nemzetközi csúcs-eseményébe, a CHARIS által szervezett pünkösdi online imádságba, amelyet (ismétlem) 2020. május 30-án, római (és magyar) idő szerint este 10-kor kezdünk, világszerte ugyanabban az időben! Ekkora közös Szentlélek-hívás talán még nem is volt soha! Kérjük, készüljetek erre, és csatlakozzunk majd fel minél többen!

Most azonban pár szót még a Pünkösdi kilencedről! Fontos, hogy most is terjesszétek imafelhívásunkat minden közösség és közösségi tag, imádkozó testvér felé! A kilenc napos ima minden napjára imaszándékokat, igéket és könyörgéseket készítettünk elő, amelyet emailben szívesen elküldünk. (iroda@mkkm.hu) Az anyagba bedolgoztuk az általatok felvetett szempontokat is! Kérjük, használjátok!

Az imádság folyamatossága érdekében kérjük, hogy íratkozzatok fel az imaórákat tartalmazó Excel táblázatba. Jelentkezni az iroda@mkkm.hu emailcímen lehet, válaszban elküldjük a szabad időpontokat.

Kérjük, hogy folyamatosan töltsük fel az időpontokat, hogy ne maradjanak lukak. Ha egy időpont már betelt, párhuzamos felíratkozás is lehetséges. Kérjük, hogy az imádság napjára böjtöt is vállaljatok, hogy minden akadály elhárulhasson a Lélek új kiáradásának útjából!

Legyünk éberek és engedjük, hogy a Lélek vezesse az imáinkat! Minden visszajelzést szeretettel várunk!

Kalandra fel! Szeretettel Jézusban:

Kunszabó Zoltán diakónus, elnök
Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Szövetsége
Nemzeti Szolgáló Bizottsága