Lelkes Napok ifjúsági tábor

A Megújulás szívügye elérni, megszólítani a fiatalokat. Ők a jövő generáció, övék a holnap. Belőlük lesznek a következő évtizedek papjai, üzletemberei és családfői: Krisztus testének tagjai.

A szervezett ifjúsági szolgálat 2008-ban indult, amikor egy, az Országos Találkozóhoz hasonló összejövetelet készítettünk elő, kifejezetten az ifjúság számára. Bár nagyon jól sikerült és áldott nap volt, láttuk, hogy más az igény. Így született meg 2009-ben tábor formában a Karimatikus Megújulás ifjúsági szolgálatának leghangsúlyosabb feladata: a Lelkes Napok. Az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő tábort egyre nagyobb érdeklődés kíséri; mostanra több, mint százharminc fiatal vesz rajta részt. A tábor vezetői mind képzett emberek; köztük papok, szerzetesek, lelki- és ifjúsági vezetők.

A Lelkes Napok, illetve az idén először megrendezésre kerülő Tini Lelkes Napokról további részleteket és aktuális információkat a tábor saját honlapján kaphatunk:

Ha vágysz felszabadult és jó társaságban lenni, ha vágysz a Szentlélek erőteljes jelenlétét meg tapasztalni és vele napi kapcsolatot kialakítani, akkor itt a helyed.