Levelezőlisták

Karinform lista

A karinform lista a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás információcseréjét szolgálja. Alkalmas a hírlevelek közlésére, katolikus rendezvényekről, lelkigyakorlatokról szóló programok közlésére és egyéb, a Katolikus Karizmatikus Megújulással kapcsolatos információk továbbadására.

Szándékunk szerint NEM ezt a listát használjuk a megújulással kapcsolatos tapasztalatcserékre, élménybeszámolókra, tanácskérésekre, tanításokra, valamint az imaszándékok megosztására, hanem a firehungary listát, ahol mindenkit szeretettel várunk véleményének kifejtésére! Köszönjük megértéseteket.

A lista fenntartói katolikusok, de örömmel fogadják többi keresztény testvéreiket is.
A lista magyar nyelvű. A listára jelentkezni a listagazdának történő rövid bemutatkozó levél elküldésével lehet a karinform@freemail.hu címre.

Kérünk, hogy
- a listára ne továbbíts semmilyen lánclevelet (pl. olyat, mely továbbadásra szólít fel) - kérjük nagyon komolyan venni;
- személyes véleményedet egy levéllel, programmal kapcsolatban ne erre a listára küldjed el, hanem a firehungary listára, vagy az érintett személynek;
- a listára csak vallásos témájú programot írj!

Fire Hungary lista

A firehungary levelező lista a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás - tágabb értelemben vett - információcseréjét szolgálja. A lista - nevével ellentétben - magyar nyelvű.

Alkalmas az adatok és szövegek gyors, olcsó es széleskörű továbbítására, egymástól térben távoli emberek, közösségek tapasztalatcseréjére, a kölcsönös megértés előmozdítására, tanításra, buzdításra, tanács- és segítségkérésre, élménybeszámolók és imakérések megosztására. Ez a lista a párbeszéd helye, a tényszerű információk publikálására a karinform listát használjuk. Kérjük iratkozz fel oda is!

A lista fenntartói katolikusok, de nagy örömmel fogadják többi keresztény testvéreiket is. Megértést remélnek azonban tőlük, amikor a listát a katolikus tanítas ismertetésére használják fel. Ez a tisztánlátást szolgálja, és nem irányul senki ellen. Bárki szabadon kifejtheti véleményét, ha a vélemény tartalma, megfogalmazása és a vezérlő szándék egyaránt összhangban van a krisztusi szeretettel. (A fenti kritériumoknak meg nem felelő levelek írói moderálás alá esnek.)